Karting • Chrono

Ontknoping nadert in NK 2-takt en Dutch Rotax Max Challenge

Uitgegeven door Bart • 1 november 2023 22:20

De rijders in het Nederlands kampioenschap 2T Karting en de Dutch Rotax Max Challenge maken zich op voor de apotheose van het seizoen. Op Karting Genk wordt komend weekend de titelstrijd van Chrono Karting beslist. Dan wordt duidelijk wie de ereronde met de Nederlandse vlag mogen rijden. Er wordt gestreden in de MicroMax, MiniMax, Rotax Max Junior, Rotax Max Senior, DD2/DD2 Master, KZ2 en KZ2 Master.

Jeffrey Fikse


Op vrijdag 3 november kan er al getraind worden onder leiding van Karting Genk. Online reserveren via de website van Karting Genk is daarvoor verplicht. Op zaterdag 4 november staan de vrije trainingen onder leiding van Chrono Karting. Op die dag is ook de rijdersregistratie, de veiligheidskeuring en de bandenuitgifte. Een dag later, op zondag 5 november, zijn de warm-up, kwalificatie, pre-finale, finale en prijsuitreiking. Al meer dan 160 rijders hebben zich voor dit finaleweekend ingeschreven.

Net als bij eerdere raceweekenden gebruikt organisator Chrono Karting de Sportity App als online publicatiebord. Alle informatie is ook terug te vinden op de website van Chrono Karting. Bekijk hieronder het tijdschema voor zondag 5 november.

Chrono NK 2T


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS