Formule 1

Nooit eerder gehoorde radiocommunicatie en getoonde beelden bij reparatie RB16 Max Verstappen na crash

Uitgegeven door Pascal Wekema • 17 januari 2021 20:24 • Print artikel

Exclusief kijkje achter de schermen bij de reparatie van de auto van Max Verstappen in Hongarije op de grid. Het was ongetwijfeld één van de meest spannende momenten van het afgelopen Formule 1 seizoen. Max Verstappen die op weg naar de grid tijdens de Grand Prix van Hongarije zijn auto in de bandenstapels parkeerde. Het team van Red Bull had maar weinig tijd voor aanvang van de race om de RB16 van Verstappen te repareren.

Max Verstappen Red Bull toch nog podium na crash opwarmronde Hongarije

De camera's stonden vol op de crewleden van het Oostenrijkse team, terwijl de monteurs gebruikmakend van al hun ervaring aan de slag gingen om de ophangingsonderdelen en de voorkant van Verstappen's RB16 te repareren of te vervangen, terwijl de klok genadeloos doorliep naar 15.10u, de aanvang van de formatieronde.

In een exclusieve inside story van F1 TV kun je volgen hoe het drama zich afspeelde, compleet met nog nooit eerder gehoorde radiocommunicatie van het teampersoneel waaronder teambaas Christian Horner, Max Verstappen en sportdirecteur Jonathan Weathley, die de operatie vanaf de pitmuur coördineerde.

Bekijk HIER de nooit eerder gehoorde radiocommunicatie en getoonde beelden bij de reparatie RB16 van Max Verstappen na crash opwarmronde Hongarije.
 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS