Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Nieuwe Defender eert zijn afkomst met 75e limited edition + FOTO'S

Uitgegeven door Deni Volkers • 19 september 2022 06:29

Nieuwe Defender in beperkte oplage viert mijlpaal voor Land Rover met exclusieve exterieurkleur en unieke details.

De Defender 75th Limited Edition, verkrijgbaar in 90 of 110 carrosseriedesigns, heeft een exclusief exterieurdesign met unieke details, afgewerkt in de iconische Grasmere Green lak met bijpassende wielen en interieurafwerking.

Defender

Het duurzame en veelzijdige interieur van de Defender heeft een vergelijkbare behandeling gekregen, met de Cross Car Beam afgewerkt in geborstelde Grasmere Green Powder Coat en lasergeëtste details op de eindkappen van de Cross Car Beam. De stoelen zijn afgewerkt in Resist Ebony, met de hockeystick op de middenconsole in Robustec-materiaal. De meest robuuste stof die voor de Defender beschikbaar is.

Sinds de onthulling van de nieuwe Defender zijn klanten over de hele wereld er verliefd op geworden en de vraag blijft bijzonder groot. Deze nieuwe Limited Edition vat de geest van de afgelopen 75 jaar, met zijn kleur en details, en versmelt die met innovatieve nieuwe technologie zoals Hybrid Electric power, Configurable Terrain Response, software over the air updates en ongeëvenaarde all-terrain capaciteiten.

Defender

De Limited Edition is gebaseerd op de hoogwaardige HSE, met een uitgebreide standaarduitrusting. Innovatieve technologie omvat 3D Surround Camera, Configurable Terrain Response, Meridian Sound System, Matrix LED-verlichting voor, 11,4-inch Pivi Pro infotainmentsysteem, Head-Up Display en Wireless Device Charger.

Alle 75th Limited Edition-modellen hebben ook een inklapbaar stoffen dak of de optie van een uitschuifbaar panoramisch dak, terwijl het superieure comfort wordt geboden door de 14-voudig verwarmde, elektrische stoelen met geheugen voor bestuurder en passagier, het verwarmde stuurwiel en de klimaatregeling met drie zones. Een elektrisch uitklapbare trekhaak en vierseizoenenbanden kunnen als optie worden toegevoegd voor nog meer vermogen.

De aandrijflijn omvat de krachtige en efficiënte P400e plug-in elektrische hybride (PHEV) op 110 modellen, naast de P400 en D300 Ingenium benzine- en dieselopties*, die beide gebruikmaken van Mild Hybrid Electric Vehicle-technologie (MHEV) om de vermogensafgifte en het brandstofverbruik te optimaliseren door gebruik te maken van energie die normaal verloren gaat bij het vertragen en remmen.

Het unieke karakter van de Limited Edition verzekert zijn plaats als een zeer verzamelbare Defender, onthuld naast een nieuwe reeks Land Rover lifestyle artikelen die dit historische moment vieren.

De Lifestyle Collection deelt het Grasmere Green kleurenthema en omvat een uitgebreide reeks goederen waaronder een minimalistisch uniek horloge met twee banden, een functionele rugzak en kleding met unieke 75 jaar graphics en details.

De Defender heeft meer dan 50 wereldwijde prijzen gewonnen, waaronder Top Gear's 2020 Car of the Year, MotorTrend's 2021 SUV of the Year en Autocar's Best SUV 2020, evenals een 5 Star Euro NCAP Safety Rating.

Land Rover werd geboren met de lancering van één enkel voertuig. Vandaag de dag getuigt onze familie van SUV's van de pioniersgeest van innovatie die Land Rover al meer dan zeven decennia kenmerkt. Onze merkfamilies Defender, Discovery en Range Rover bieden ongeëvenaarde capaciteiten, veelzijdigheid en luxe. De perfecte basis voor nog eens 75 jaar succes.

Defender

Defender

Defender

Defender

Defender

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS