Formule 1

Max Verstappen geeft zich nog niet gewonnen: "De auto is snel dus we zullen..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 december 2021 08:32

Met een tik tegen de muur kwam er in een klap een einde aan de aspiraties van Max Verstappen in de kwalificatie van de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Max leek op weg te zijn naar pole positie totdat hij in zijn laatste vliegende ronde zich verremde bij de laatste bocht en de muur raakte. De achterwielophanging brak af en Verstappen moest zijn auto stilzetten. Dit zorgde ervoor dat titelrivaal Lewis Hamilton de pole voor zich op kon eisen, met Mercedes-stalmaat Valtteri Bottas naast hem op de eerste startrij.

Max Verstappen


“Het is natuurlijk vreselijk. Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar ik verremde mij en probeerde de auto op de baan te houden om de ronde nog af te kunnen maken, maar ik raakte met de achterkant de muur en daarna moest ik stoppen", zei Max op Verstappen.com. "P3 is natuurlijk teleurstellend, wetende dat ik aan een snelle ronde bezig was, maarin het algemeen was het wel een goede kwalificatie. Het is lastig om de banden hier aan de praat te krijgen hier op dit stratencircuit. Ik wist dat de snelheid erin zat en dat zag je ook in de laatste ronde. De auto is snel dus we zullen zien wat we kunnen doen in de race."

Bet City van F1 tot voetbal


Wie wint de Grand Prix van Qatar? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee op Bet City en voorspel wie de Grand Prix van Qatar wint? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling. Ben je goed thuis in de F1? Kies dan jouw winnaar van de Formule 1 GP van Saudi-Arabië op Bet City en ben dan zelf een winnaar.

BetCity.nl met boegbeeld en ex-voetballer Andy van der Meyde, is hét online bettingplatform voor de sportfans. Het gaat hier namelijk niet om de eentjes en de tweetjes, maar de kennis en de weetjes. BetCity.nl gaat tot het gaatje om bij te houden wat er speelt, zodat jij kan inzetten met inzicht in plaats van op onderbuikgevoel. Zet nu in en wed op de Champions League, Eredivisie, Europa League, Premier League en vele andere topcompetities, maar ook Formule 1. Kijk hier eens voor meer info.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS