Formule 1

Lando Norris wil fans laten juichen bij thuisrace in Silverstone: "We werken hard aan de performance"

Uitgegeven door Bart • 30 juni 2022 19:44 • Print artikel

Met Lewis Hamilton, George Russell, Lando Norris en Alex Albon hebben de Britse F1-fans dit weekend genoeg om voor te juichen. McLaren-coureur Norris hoopt dat zijn team de auto in Silverstone beter voor elkaar heeft dan tijdens de laatste race in Canada. McLaren presteert dit seizoen wisselvallig en Norris hoopt dat daar snel een einde aan komt.

Lando Norris


"Ik kijk enorm uit naar mijn thuisrace in Silverstone", zei Norris vooruitblikkend op Silverstone. "Al die Britse fans en al het papaya-oranje langs de baan is heel motiverend en een boost voor het team. Niets is beter dan thuispubliek. Ik kijk er ook naar uit om iedereen te zien in de fanzone en daar de sfeer te proeven."

Norris hoopt in eigen land goede punten te scoren. "We hebben sinds de laatste race in Canada hard aan de performance gewerkt. We moeten begrijpen wat ervoor nodig is om beter te presteren. Dat denken we nu te snappen, maar we weten ook dat er 's nachts niet aan de auto gewerkt mag worden. We gaan alles geven om de thuisfans iets te juichen te geven."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS