Formule 1

Beelden van afkoelruimte tonen 'woeste' reactie Max Verstappen op crash Logan Sargeant

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 mei 2024 15:32

Beelden van de ‘afkoelruimte’ van de F1 hebben het hilarische moment onthuld waarop Max Verstappen na de F1 Grand Prix van Miami een opmerking maakte over de problemen met het reservechassis van Williams.

Max Verstappen Red Bull Racing F1


In de afkoelruimte in Florida, waar het scherm achter de top-drie finishers hoogtepunten van de race afspeelde, werd het moment getoond waarop Sargeant door toedoen van Haas-coureur Kevin Magnussen uitviel.

Terwijl de auto van Sargeant contact maakt met de muur en zijn achtervleugel werd vernield, hoor je Verstappen zeggen: “Ze hebben nu tenminste een reserve chassis, toch?”

Verstappens opmerking viel in goede aarde bij F1-fans, die op X reageerden op het moment.

Een fan gaf als commentaar: “Max is een wilde.”

Een andere merkte op: “Hij is zo grappig en echt.”

Albon verwelkomde de komst van een reservechassis in Miami en beweerde dat Williams nu prioriteit kan geven aan het verbeteren van de prestaties in de komende weken. Hij zei: “Het team heeft veel moeite gedaan, het voelt alsof we het grootste deel van het jaar aan het inhalen zijn geweest, maar nu met het chassis worden de dingen wat beter geregeld. Hopelijk kunnen we ons meer gaan richten op updates en algemene ontwikkelingen van de auto.”

Albon verwierp het idee dat het reservechassis als een opluchting kwam en herhaalde zijn standpunt dat hij niet kon toestaan dat de afwezigheid van een vangnet zijn rijden in de eerste weken van het nieuwe seizoen zou beďnvloeden. “Het klinkt slecht om te zeggen, maar ik zie het niet als een opluchting. Ik denk er niet over na. Ik heb het al eerder gezegd, maar als je eraan begint te denken, ben je al een beetje verloren. Je kunt het je weekend niet erdoor laten beďnvloeden.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS