Formule 1

Lance Stroll wil GP Monaco achter zich laten: "Kijk nu al uit naar Spanje"

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 mei 2023 09:07

Lance Stroll kijkt niet positief terug op de Grand Prix van Monaco. Nadat hij tot wel vijf keer de muur raakte, viel de Aston Martin-coureur uit. Dit gebeurde allemaal terwijl zijn teamgenoot Fernando Alonso naar een knappe tweede positie reed.

Lance Stroll


Na de Grote Prijs liet de Canadees het volgende weten over de tegenvallende wedstrijd: “In alle eerlijkheid, dit was een race om snel te vergeten. De eerste ronde was behoorlijk bewogen met veel botsingen en veel rondvliegende koolstofvezels! Ik denk dat ik vijf keer de muur heb geraakt, mede daarom het was gewoon niet mijn dag.”

Stroll moet het flink afleggen tegen teamgenoot Fernando Alonso. De Spanjaard heeft de Canadees in iedere race en kwalificatie verslagen, toch feliciteert Stroll zijn teamgenoot: “Ik wil Alonso feliciteren. Ik ga volgend weekend in Barcelona voor een puntenfinish. Ik kijk nu al uit naar Spanje.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS