Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

LIVESTREAM: Volg hier de 24 uur van Le Mans

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 juni 2024 13:28

De deelnemers aan de 24 uur van Le Mans 2024 maken zich op de 24 uur van Le Mans op het Circuit de La Sarthe. Om 16:00 uur gaat de 24 uur van Le Mans van start en zal er door de teams niets aan het toeval over gelaten worden. Maar hoe kun je de race volgen?

Le Mans 24 uur kijken Live

Er zijn verschillende manieren om de 24 uur van Le Mans op tv te bekijken. Eurosport heeft de uitzendrechten voor de race in 2024 en biedt daarom live dekking van bijna de volledige race op Eurosport 1, op zaterdag 15 en zondag 16 juni. Een andere manier om de 24 uur van Le Mans te zien is via het Nederlandse RTL 7. Deze zender zendt live de race uit, met commentaar van diverse autosportexperts, maar wel met reclameblokken, dus mis je zo nu en dan belangrijke momenten in de race.

Een abonnement op Eurosport Player geeft je de mogelijkheid de race zonder reclame te bekijken, inclusief internationaal of zonder commentaar. Met dit abonnement kun je de race ook on-the-go volgen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de race in vol ornaat te volgen met de mooiste beelden. Dan kun je zo nu en dan de livetiming van de 24 uur van Le Mans er bij pakken om toch het belangrijkste van de race mee te krijgen.

TIJDSCHEMA - ZEITPLAN - TIME TABLE 24h LE MANS

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS