Karting • Chrono

Informatie NK 2-takt Chrono Karting Ronde 2 op de Landsard

Uitgegeven door Bart • 10 mei 2023 15:48

De tweede ronde van het Nederlands kampioenschap 2-takt karting Rotax en KZ2 van Chrono Karting vindt aanstaand weekend plaats op de Landsard in Eindhoven. Als vertrouwd wordt er gestreden in de volgende klassen: Micro Max, Mini Max, Rotax Max Junior, Rotax Max Senior, DD2/DD2 Master, KZ2 en KZ2 Master. Hieronder vind je de informatie voor aanstaand weekend.

NK Chrono Karting


Vrije training:
Voor de vrije training is het verplicht om online te reserveren via de website van Circuit de Landsard. Opbouwen is mogelijk vanaf donderdag en niet eerder. Op donderdag is er een extra vrije training gepland onder leiding van Circuit de Landsard. Op vrijdag en zaterdag zijn er vrije trainingen in groepen, ook onder leiding van Circuit de Landsard.

In de Micro Max en Mini Max wordt er sinds dit seizoen met motoren van de organisatie gereden. De motorloting en de rijdersregistratie vinden tegelijk plaats. Neem dus je geldige licenties, Chrono rijderspas en transponder mee.

Belangrijke wetenswaardigheden:
- Rijders- en monteurspas 2023: Vergeet niet je Chrono rijders- en monteurspas (ontvangen bij je eerste race) mee te nemen bij de rijdersregistratie. Verlies pas = � 20,00 per pas.
- KNAF EU/Nationale licentie 2023 (NL rijders): verplicht tonen bij de rijdersregistratie.
- KNAF ouder/kind licentie 2023 (NL rijders): verplicht voor rijders onder de 18 jaar. Mee te nemen naar rijdersregistratie.
- Personenwagens: Op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Geen auto�s in de paddock. Respecteer de regels van het circuit.
- Paddock: Neem je afval mee naar huis en laat het paddock schoon achter. Dit voorkomt een boete achteraf.
- Mobiel pinnen: Je kunt pinnen bij de organisatie.
- Rijdersbriefing online: je ontvangt deze per email. Ook is deze terug te lezen op de website van Chrono karting en in de nieuwe Sportity app.
- Online publicatiebord: zorg ervoor dat je de Sportity app hebt gedownload. Dan mis je geen informatie. Inlogcode: ChronoNK2T

Wil je je nog inschrijven voor 14 Mei 2023, aarzel niet en ga de uitdaging aan.

Bekijk hier de Aftermovie van de eerste race op Circuit Park Berghem:NK Chrono Karting


NK Chrono Karting

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS