Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Het voordeel van de grootste: de Volkswagen Life Editions

Uitgegeven door HJ van Keulen • 13 januari 2024 22:01

Het grootste automerk van Nederland maakt met de nieuwe Life Editions een voordelige start in het nieuwe jaar. Vrijwel elke Volkswagen - van de Polo tot en met de nieuwe Tiguan - is er nu als zeer scherp geprijsde en compleet uitgeruste Life Edition.

Volkswagen Life Editions

De nieuwe Life Edition-uitvoeringen van de Polo, T-Cross, Taigo, T-Roc én de nieuwe Tiguan trappen 2024 in stijl af. Life Edition staat voor een zeer complete standaarduitrusting tegen een extra scherpe prijs. Zo zijn parkeersensoren, extra donker getinte ramen achter, een achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, Apple CarPlay en lichtmetalen velgen altijd inbegrepen. Ook is metallic lak bij de meeste Life Editions inbegrepen.

Volkswagen Life Editions

Vernieuwde T-Cross nog aantrekkelijker
De onlangs vernieuwde T-Cross was al completer en scherper geprijsd dan zijn voorganger, maar het voordeel loopt in 2024 nog verder op. Voor de T-Cross, Taigo en T-Roc Life Edition komen daar onder meer metallic lak, 17 inch lichtmetalen velgen en Keyless Acces bij. De gloednieuwe Tiguan Life Edition gaat nog verder, met LED Plus-verlichting, navigatie ‘Discover’, een elektrisch bediende achterklep en een alarmsysteem. Het voordeel loopt hierbij op tot liefst € 3.000, en bij de T-Cross zelfs tot € 4.800 vergeleken met zijn voorganger.

Volkswagen Life Editions

Nog meer voordeel
Naast de aantrekkelijke Life Editions biedt 2024 bij Volkswagen nog meer voordeel. Zo zijn alle Volkswagen-modellen - dus óók de nieuwe Life Editions - te rijden tegen extra scherpe private lease-tarieven, al vanaf € 399 per maand*. Daarnaast is de comfortabele automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling op veel modellen tijdelijk extra bereikbaar. Wie zijn huidige auto bovendien inruilt op een nieuwe Volkswagen, kan rekenen op inruilpremies van € 2.000 tot zelfs € 4.000.

Volkswagen Life Editions

Service
Zoals op alle modellen met verbrandingsmotor van Volkswagen is 4 jaar garantie inbegrepen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van gratis pechhulp binnen Europa en kan de berijder terecht bij het zeer uitgebreide servicenetwerk van Volkswagen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS