Karting • Chrono

Geannuleerde race NK 4-takt Chrono Karting verplaatst naar Kerpen

Uitgegeven door Bart • 23 augustus 2023 13:39

De vierde ronde van het Nederlands kampioenschap 4-takt van Chrono Karting wordt op 9 en 10 september ingehaald. Niet het originele Spa-Francorchamps is plaats van handeling, maar de Erftlandring in het Duitse Kerpen.

ID Engines Junior


Eind juli stond de race gepland voor de kartbaan van Spa-Francorchamps, maar op het laatste moment werd deze geannuleerd vanwege de komst van de Formule 1-trucks die op de parking van de kartbaan moesten parkeren. Organisatie Chrono Karting moest zich noodgedwongen neerleggen bij de beslissing van hoger hand.

"Na een flinke teleurstelling voor zowel rijders als organisatie van het annuleren van het NK 4-takt op Spa-Francorchamps, hebben we direct geprobeerd de draad weer op te pakken", zegt Gaby van de Burgt van Chrono Karting. "Met een positieve instelling vooruitkijken en regelen wat nog mogelijk is. Onze prioriteit lag om de wedstrijd op Spa ergens te hervatten, maar dat heeft helaas niet mogen lukken."

De inschrijving van Spa-Francorchamps wordt automatisch doorgezet naar deze nieuwe datum op kartbaan Erftlandring Kerpen. Rijders die verhinderd zijn op de nieuwe datum kunnen contact opnemen met Chrono Karting.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS