Formule 1

Formule e: Robin Frijns nog niet in actie tijdens Indiase ePrix: "Ik werk er hard aan om zo snel mogelijk terug te komen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 8 februari 2023 12:40

Tijdens het openingsweekend van het negende Formule e-seizoen ging het al na enkele honderden meters mis voor Robin Frijns. Tijdens de openingsronde van de ePrix van Mexico brak de Limburger zijn pols. Hij onderging een operatie en moest ook de double header in Saudi-ArabiŽ missen, komend weekend mist hij ook de Indiase ePrix.

Robin Frijns

Komend weekend is het Formule e-veld in Heydarabad, een stad in het zuiden van het land. Sinds dit seizoen rijdt de voormalig Red Bull-junior bij het team van ABT Cupra. Hij heeft nog niet lang kunnen genieten van zijn nieuwe bolide. Door zijn gebroken pols kon hij niet deelnemen aan de tweede en derde ePrix in Saudi-ArabiŽ. Ook komend weekend in India is hij afwezig. Over twee weken staat de inaugurele ePrix in Zuid-Afrika gepland en het is nog maar de vraag of de man uit Maastricht daar wel aan mee kan doen. Hij wordt bij het team van ABT Cupra vervanger door Zuid-Afrikaan Kelvin van der Linde.

Op sociale media liet Frijns van zich horen: ďWeer een raceweek die ik helaas zal missen. Ik werk er hard aan om zo snel mogelijk terug te komen. Ik verbeter elke dag. Mijn doel is om in Kaapstad te kunnen racen. Het zal niet gemakkelijk worden, maar ik zal er alles aan doen om mijn doel te bereiken. Ik wens iedereen veel succes in Heydarabad!Ē 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS