Formule 1

Ferrari hint op updates in Barcelona: "Ik weet alleen nog niet met welke kleur we rijden"

Uitgegeven door Frank Korsel • 14 mei 2022 04:06

Het team van Ferrari leidt momenteel het kampioenschap voor de constructeurs. Het team is verwikkeld in een duel met het team van Red Bull Racing. Charles Leclerc leidt het kampioenschap bij de coureurs en wordt op de voet gevolgd door regerend wereldkampioen Max Verstappen.

Ferrari F1-75

Volgend weekend staat de Grote Prijs van Spanje in Barcelona op het programma voor de heren coureurs. Zoals zo vaak nemen de teams de eerste grote updates mee naar het Spaanse circuit. Het heeft er alle schijn van dat Ferrari ook in actie zal komen met een aantal grote updates aan de Ferrari F1-75. Volgens verschillende berichtgeving heeft Charles Leclerc tijdens een filmdag op Monza al kunnen wennen aan de updates, al mocht de Scuderia natuurlijk niet rijden op volle kracht.

Het schijnt dat ��n van de updates die het team meeneemt te maken heeft met gewicht. Zoals zoveel auto�s dit seizoen kampt ook de Ferrari F1-75 met overgewicht. Tegenover Motorsport vertelde teambaas Mattia Binotto het volgende: "Ik weet alleen nog niet met welke kleur we rijden in Barcelona. Ik denk er nog maar heel eventjes over na, denk ik zo."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS