Formule 1

Bevestigt Toto Wolff dat Lewis Hamilton start in 2022? "Hij weet al zijn hele leven dat hij..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 18 januari 2022 06:03 • Print artikel

Het is nog onduidelijk of Lewis Hamilton komend seizoen op de startgrid van de Formule 1 staat, maar het lijkt er nu op dat Mercedes-teambaas Toto Wolff toch een bevestiging van de aanwezigheid van de coureur op de grid in 2022 heeft gegeven.

Toto Wolff


“Ongeacht welk obstakel er op Lewis zijn pad is gelegd, hij weet al zijn hele leven dat hij moet spreken op de baan”, aldus Wolff tegen Kronen Zeitung. “Houd in gedachte dat het ongelofelijk lastig voor hem is om het pad te vinden tussen goed en fout. Hij heeft gewoon tijd nodig. Uiteindelijk in februari gaan we elkaar weer ontmoeten en we gaan geen tequila drinken. Ik heb daar genoeg van gehad in Abu Dhabi.”

“Hij gaat nooit vergeten wat er in Abu Dhabi gebeurd is, omdat wat Lewis overkomen was een fout was. Hij was die dag onverslaanbaar, tot dat de officials de kaars uitbliezen en besloten om diverse overtredingen te begaan. Het is lastig om te begrijpen en dat is iets dat ons altijd bij gaat blijven. Max was een waardig kampioen gedurende het seizoen, maar op die dag was Lewis beter en hij won niet.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS