Formule 1

Bernie Ecclestone verwacht geen Leclerc-Hamilton ruil: "Als ik zou zien dat Leclerc blij is te vertrekken, zou ik denken dat er iets mis is"

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 mei 2023 06:00

Het Formule 1-team van Ferrari zou Lewis Hamilton een gigantisch aanbod hebben gedaan. De Italianen zouden de zevenvoudig wereldkampioen naar Maranello willen halen. De voormalig baas van de Formule 1, Bernie Ecclestone, zou met zijn mond vol tanden als Lewis Hamilton Mercedes zou willen verlaten. De geruchten stellen ook dat Charles Leclerc zijn stoeltje bij Ferrari in zou ruilen voor het zitje van Hamilton, ook dit zou Ecclestone enorm verbazen.

Bernie Ecclestone Lewis Hamilton

Ecclestone denkt dus niet dat Hamilton Mercedes snel de rug toe zal keren: "Lewis heeft gezegd dat als hij besluit te stoppen, hij nog steeds verbonden wil zijn met Mercedes, dus het zou me verbazen als hij zou willen vertrekken. En als ik Lewis was en ik zag dat Leclerc blij is om Ferrari te verlaten, dan zou ik denken dat daar iets mis moet zijn", vertelt hij bij PA News.

“Ik weet ook niet waarom Lewis zou denken dat hij beter af zou zijn bij Ferrari dan waar hij nu is. Hij weet alles goed werkt bij Mercedes. Ze kennen hem en hebben veel respect voor hem, dus er is geen betere plek voor hem in de Formule 1.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS