Formule 1

VIDEO: René van der Gijp hekelt gebrek aan erkenning in Nederlandse media voor Max Verstappen

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 april 2024 17:02

Wereldkampioen F1 Max Verstappen maakt zich op voor de Grote Prijs van Japan en reed in de eerste vrije training naar de snelste tijd. De Nederlander is inmiddels al drievoudig wereldkampioen F1, maar krijgt volgens René van der Gijp van de Nederlandse media niet genoeg erkenning.

Max Verstappen

Onlangs opperde René van der Gijp in Vandaag Inside dat Max Verstappen wel wat meer erkenning mag krijgen. Hij vertelde hier dat we de prestaties van Verstappen ‘moeten koesteren’. "Op dit moment heb ik het idee dat we normaal gaan vinden wat Verstappen doet", begint ‘Gijpie’.

Van der Gijp hekelt het feit dat buitenlandse media meer lijken te schrijven over Max Verstappen dan de Nederlandse media: "Ik lees in The Sun, The Daily Mail, de Bild en noem maar op, veel meer over Max Verstappen dan in De Telegraaf of het AD. We gaan het normaal vinden. Maar wij hebben misschien wel de allerbeste coureur aller tijden in ons midden. Misschien hebben wij de afgelopen vijf jaar, of de komende vijf jaar, naar de beste autocoureur aller tijden. Misschien wordt dat nooit meer verbeterd."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS