Formule 1

Alonso komt met onthulling over Vettel: "Alleen Hamilton heeft zijn mobiele nummer"

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 januari 2023 17:30

Sebastian Vettel is de succesvolste coureur uit het V8-tijdperk, als enige coureur slaagde de Duitser er in om meer dan één wereldtitel te pakken in dit tijdperk. Hij flikte het zelfs vier keer. Ondanks de ongekende populariteit binnen en buiten de Formule 1, is de voormalig coureur terughoudend met het geven van zijn telefoonnummer. Volgens Fernando Alonso beschikt alleen Lewis Hamilton over het nummer van Vettel.

Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel
De Belgische Grand Prix in 2013: De laatste keer Vettel, Alonso en Hamilton samen op het podium

Eind 2022 zwaaide de voormalig Red Bull-coureur af, dit kondigde hij enkele maanden eerder aan in een post op sociale media. Dat Vettel werk en privé graag zo ver mogelijk uit elkaar wil houden mag voor niemand nog een geheim zijn. Het duurde niet voor niets ruim tien jaar voordat de Duitser zijn vingers eindelijk durfde te branden aan sociale media.

Je zou daarom denken dat hij zijn nummer aan zijn medecoureurs verstrekt zodat ze contact met hem op kunnen nemen, maar niets blijkt minder waar te zijn. Rivaal en inmiddels misschien wel goede kennis Fernando Alonso onthulde bij GPFans.com dat alleen Lewis Hamilton in het bezit is van het mobiele nummer van de voormalig Ferrari-coureur. Alonso’s teamgenoot bij McLaren, Stoffel Vandoorne belde Alonso ooit op om te vragen naar het nummer van Vettel, omdat de Belg contact op wilde nemen met hem. Alonso moest hem teleurstellen: "Ik heb dat niet, alleen Lewis heeft zijn nummer".

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS