Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Aantrekkelijke Limited-uitvoeringen van CUPRA Leon en CUPRA Formentor plug-in hybride

Uitgegeven door HJ van Keulen • 25 februari 2024 22:14

CUPRA maakt de kracht en efficiency van hybride rijden aantrekkelijker dan ooit met nieuwe Limited-modellen, die zijn gebaseerd op de Essential- of VZ Performance-uitvoeringen van de CUPRA Leon, de CUPRA Leon Sportstourer en de CUPRA Formentor. De CUPRA Limited-uitvoeringen zijn in beperkte oplage beschikbaar, standaard rijk uitgerust en tot � 5.000 in prijs verlaagd ten opzichte van de reguliere Essential- en VZ Performance-modellen.

CUPRA Leon CUPRA Leon Sportstourer CUPRA Formentor

Voor de nieuwe Limited-versies van de CUPRA Leon (Sportstourer) en de CUPRA Formentor is er keuze uit twee PHEV-aandrijflijnen: 150 kW/204 pk voor de Essential Limited en zelfs 180 kW/245 pk voor de VZ Performance Limited. Beide aandrijflijnen zijn standaard gekoppeld aan een DSG-transmissie met dubbele koppeling.

CUPRA Leon Limited
De kracht van de CUPRA Leon en CUPRA Leon Sportstourer Essential Limited zit hem in de 150 kW/204 pk sterke PHEV-aandrijflijn in combinatie met de zeer uitgebreide standaarduitrusting. Altijd inbegrepen zijn bijvoorbeeld Full LED-verlichting, 18 inch lichtmetalen velgen, navigatie met een groot (30 cm) centraal touchdisplay, Predictive Adaptive Cruise Control en comfort-items als keyless entry & go, automatische airconditioning (3 zone) en verwarmde voorstoelen. De CUPRA Leon VZ Performance Limited met de 180 kW/245 pk sterke PHEV-aandrijflijn biedt extra luxe in de vorm van 19 inch lichtmetalen velgen, sportstuur met start- en CUPRA-knop en een panoramisch glazen dak. Ook veiligheidsvoorzieningen als de File Assistent, Travel Assist, Lane Assist Plus en Emergency Assist zijn inbegrepen.

CUPRA Leon Sportstourer Essential Limited

De volgende attractie van de Limited-modellen is de prijsstelling: de CUPRA Leon Essential Limited is er vanaf � 39.990 (Sportstourer: 41.490) en de CUPRA Leon VZ Performance Limited vanaf 45.490 (Sportstourer: 46.990). Daarmee zijn de rijker uitgevoerde modellen 3.000 voordeliger dan de reguliere Essential- en VZ Performance-uitvoeringen.

CUPRA Leon VZ Performance Limited

CUPRA Formentor Limited
De nieuwe Formentor Essential Limited (150 kW/204 pk) heeft een standaarduitrusting die vrijwel gelijk is aan die van de CUPRA Leon Essential Limited. De uitlaatsierstukken in Copper zijn een typisch Formentor-kenmerk. Standaard beschikt de CUPRA Formentor VZ Performance Limited (180 kW/245 pk) daarbij aanvullend over Dynamic Chassis Control, kuipstoelen voor, aluminium sportpedalen en zwarte remklauwen. De CUPRA Formentor Essential Limited is leverbaar vanaf 42.490. Daarmee is hij � 3.500 voordeliger dan de reguliere CUPRA Formentor Essential PHEV. De CUPRA Formentor VZ Performance Limited is er vanaf 48.990 - het voordeel ten opzichte van de reguliere versie loopt hier op tot maar liefst 5.000.

Altijd is vier jaar garantie en gratis pechhulp inbegrepen.

CUPRA Formentor VZ Performance Limited

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS