Formule 1

Zak Brown voorziet sterk weekend: "Geen reden te bedenken waarom we niet competitief zouden zijn"

Uitgegeven door Frank Korsel • 8 juni 2024 12:44

De eerste twee natte vrije trainingen zorgen nog niet voor een duidelijk beeld voor de resterende twee dagen in Montreal. Ook McLaren-CEO Zak Brown weet niet exact waar zijn twee jongens staan. De Amerikaan heeft wel goede hoop dat er weer een mooi resultaat kan worden geboekt tijdens de Grand Prix van Canada.

Zak Brown McLaren

McLaren is bezig aan een ijzersterke run van resultaten. Nadat Lando Norris in Miami won en in Imola op de tweede positie eindigde, reed Oscar Piastri in Monaco naar een ijzersterke P2.

In Canada hoopt McLaren een nieuwe slag te slaan, maar na de eerste twee vrije trainingen is er nog weinig duidelijkheid over de pikorde. Brown durft er in gesprek met Sky Sports weinig over te zeggen, wel blijft de goedlachse Amerikaan buitengewoon hoopvol: "Er is geen reden te bedenken waarom wij niet competitief zouden zijn, dat zijn we al het hele jaar. In de laatste drie races waren we enorm sterk, dus ik zie niet in waarom dat hier niet zo zou zijn. Met de wisselende weersomstandigheden, wordt het belangrijk om ergens op de juiste plek op de juiste tijd te zijn."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS