Formule 1

Sergio Perez’ vorm 'pijnlijk om naar te kijken' en twijfels over toekomst Red Bull zonder steun

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 juli 2024 04:02

Martin Brundle geeft toe dat het 'pijnlijk om naar te kijken' is om Sergio Perez de laatste tijd door een 'moeilijke tijd' te zien gaan. De Red Bull-coureur worstelt gigantisch met zijn vorm.

Sergio Pérez F1


Perez pakte slechts vijftien punten in de laatste zes races voor Red Bull en werd afgelopen weekend in Silverstone twee keer in de rondte gereden toen een gok om over te stappen op intermediate banden mislukte omdat de vroege regen niet harder viel dan verwacht. Daardoor reed hij op banden die niet geschikt waren voor de omstandigheden en verdiende hij geen punten meer.

"Het is pijnlijk om naar te kijken, hè?", zei Brundle in de Sky Sports F1 podcast over Perez' vorm. "Ik vroeg Christian Horner of hij er spijt van had dat hij Sergio een contractverlenging had aangeboden. Christian vond het een brutale vraag, maar het was een relevante vraag op dat moment."

"Hij zei min of meer 'hij maakt moeilijke tijden door, we dachten dat de zekerheid van een nieuw contract de boel zou kalmeren'. Dat hij zou presteren zoals hij in het verleden heeft gedaan en het weer voor elkaar zou krijgen', maar hij maakt een moeilijke tijd door."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS