Formule 1

Max Verstappen uitgejouwd op Silverstone? Lando Norris standpunt onthuld in opnieuw opgedoken commentaar

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 juli 2024 07:01

Zou Max Verstappen dit weekend kunnen worden uitgejouwd door de fans tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone, slechts een week nadat hij in Oostenrijk in botsing kwam met thuisheld Lando Norris?Max Verstappen Red Bull Racing F1 Silverstone


Op de vraag tijdens de persconferentie na de race of de bereidheid van het publiek om Verstappen uit te jouwen een indicatie is van een gebrek aan waardering voor de prestaties van de Nederlander, vertelde Norris aan de media: "Nee, dat is moeilijk te zeggen. Het is eerlijk gezegd nooit leuk. Mensen zullen altijd boe roepen, wat er ook gebeurt. Dat heb je in elke sport, je steunt de ene coureur wel en de andere niet. Het gebeurt al jaren en jaren in de sport."

"Max wint elke race, dus mensen gaan dat niet leuk vinden en het maakt de sport zeker minder spannend, maar dat is alleen maar omdat hij het goed doet. Er is een dunne lijn. Iedereen binnen de sport waardeert het en respecteert het - maar mensen die niet het meeste weten over motorsport zullen waarschijnlijk niet zoveel kunnen waarderen omdat ze niet weten wat er echt bij komt kijken en wat er voor nodig is om in die positie te zitten en te doen wat hij doet."

"Je zult altijd boegeroep krijgen, dat is mijn punt, en er is een niveau van disrespect en respect. Elke vorm van gebrek aan respect is niet oké."
 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS