Formule 1

Claire Williams geeft toe: "Het Stroll-scenario heeft ons afgeleid van onze focus op de..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 19 september 2018 08:26 • Print artikel

Het Formule 1-team van Williams zit met vraagtekens rond de toekomst van haar coureur bij haar renstal. Assistent teambaas Claire Williams geeft nu eerlijk toe dat de onzekerheid zeker invloed heeft op haar line-up voor volgend jaar.

Claire Williams

“Het is op het moment een beetje een bewegend doel”, zei Williams tegen Sky F1. “We lopen door deze gesprekken heen en wachten om te zien waar we gaan eindigen. Het gaat meer om wat er gebeurt met Force India dan met ons. We leven van race tot race. Lance en Sergey zijn hier voor ons en ik ben er zeker van dat ze dat ook in de volgende race zijn.” Toch geeft de assistent teambaas toe dat de toekomst van Stroll hen belemmert in het bepalen van de line-up voor het seizoen 2019.

“Alles wat recent is gebeurd met Force India en het Stroll-scenario, heeft ons afgeleid van onze focus op de evaluatie van de coureurs”, zei de Britse. “We zitten nu halverwege die exercitie. We zullen de beslissing niet snel nemen, je weet dat we zo zijn bij Williams. We neigen er naar om het tot het einde van het seizoen open te laten.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS