Autosport Internationiaal Singleseaters • FRECA

Van Amersfoort Racing bevestigt nieuwe deal: "Ik tel de dagen af tot..."

Uitgegeven door HJ van Keulen • 26 januari 2024 04:03

Van Amersfoort Racing bevestigt het contract van Ivan Domingues voor het 2024 Formula Regional European Championship by Alpine. Ivan, een bekend gezicht bij het team, maakt dit seizoen zijn fulltime debuut in FRECA nadat hij de laatste twee rondes van het 2023-kampioenschap had gereden met VAR. Voor zijn FRECA-campagne nam Domingues ook deel aan zowel het Italiaanse F4- als het EURO 4-kampioenschap van 2023 met het Nederlandse team.

Ivan Domingues blijft bij VAR

"Ik tel de dagen af tot de start van het seizoen", zegt Ivan. "Het is een spannende stap in mijn carrière om fulltime op de FRECA-grid te racen. Ik heb twee ronden van het 2023-kampioenschap gereden, wat erg waardevol is geweest als voorbereiding op 2024. Dit jaar beginnen we gemotiveerd aan het seizoen. Op basis van de vooruitgang en het werk dat we tot nu toe hebben gedaan, weten we dat we competitief kunnen zijn. We staan te popelen om consequent te strijden voor podiumposities, maar pas na het eerste raceweekend zullen we de rest van het seizoen afronden."

"Ivan zien groeien is geweldig om te zien", laat Van Amersfoort Racing CEO Rob Niessink. "We vinden het geweldig om voor het tweede jaar weer samen te werken en zijn er zeker van dat hij in zijn rookie-seizoen mooie resultaten zal behalen."

Van Amersfoort Racing is een professioneel raceteam uit Nederland. Het werd in 1975 opgericht door Frits van Amersfoort. Sindsdien heeft Van Amersfoort Racing een lange traditie opgebouwd van het ondersteunen van opkomende coureurs op hun weg naar een hoger niveau. Coureurs als Max en Jos Verstappen, Charles Leclerc, Mick Schumacher, Kevin Magnussen en Giedo van der Garde raceten allemaal voor het gelijknamige team van Frits van Amersfoort in de beginfase van hun carrière, voordat ze doorstroomden naar de Formule 1.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS