Karting • Karting Diversen

VRIJDAG LIVESTREAM: Finale van de IAME Benelux Series in Karting des Fagnes Mariembourg

Uitgegeven door HJ van Keulen • 22 september 2023 13:00

VRIJDAG LIVESTREAM: Finale van de IAME Benelux Series in Karting des Fagnes Mariembourg. Na vier spannende en succesvolle raceweekends is het dit weekend tijd voor de laatste manche van de IAME Series Benelux 2023, die plaatsvindt in Mariembourg. Met meer dan 250 ingeschreven coureurs is deze wedstrijd meer dan ooit de moeite waard om te volgen, vooral wetende dat er nog vijf titels op het spel staan! Qua kwantiteit is deze benoeming nu al een topper met maar liefst 15 nationaliteiten vertegenwoordigd.

Naast dat deze beslissende competitie bepalend is voor de titels, zal dit evenement ook de mogelijkheid bieden aan meerdere piloten om zich te kwalificeren voor de IAME Mondiale Finale in Portimao (IAME Warriors Final). Op basis van de algemene rangschikking van het seizoen worden de waardevolle uitnodigingen verdeeld onder de besten in de verschillende categorieën.

Zoals gebruikelijk wordt de eerste set punten verdeeld na de kwalificaties en de tweede na de finales. Vrijdag zijn de categorieën X30 Senior en X30 Junior aan de beurt met de eerste trainingen om 13.30 uur, gevolgd door de eerste kwalificatieheats om 16.20 uur.
De livestream van vrijdag begint om 16:00 uur.

IAME Benelux Series in Karting des Fagnes Mariembourg


Volg alle actie LIVE via:

LIVE-STREAM:
Finale van de IAME Benelux Series in Karting des Fagnes Mariembourg

LIVE-TIMING: https://www.kartxpress.com/ReadMore/live-timing-final-round-of-the-iame-benelux-series-at-karting-des-fagnes-mariembourg

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS