Rally

TIP: Donderdag 7 september Streaming presentatie Eurol Hellendoorn Rally: ‘Gas op die Hellendoorn Rally’

Uitgegeven door HJ van Keulen • 7 september 2023 17:01

HELLENDOORN - De 41e editie van de Eurol Hellendoorn Rally, die op 15 en 16 september plaatsvindt, profileert zich dit jaar met enkele noviteiten. Zo verschijnt er 5 weken lang een hele pagina over alle ins en outs van de rally in de regionale media. En op donderdag 7 september vindt de traditionele presentatie van de rally plaats via een half uur durend streaming programma op hoitv.nl, waardoor eenieder thuis de laatste nieuwtjes kan vernemen over misschien wel de mooiste rally van Nederland.

Streaming presentatie Eurol Hellendoorn Rally

Vergeet donderdag 7 september om 20:30 uur dan ook niet om te kijken naar het semi-live programma ‘Gas op die Hellendoorn Rally’, een half uur durende reportage vanuit de ‘rally-studio’ in de werkplaats van Wevers Sport in Markelo. Gepresenteerd door Gerholt Lankamp, bekend van het populaire radioprogramma ‘Gas op die Lollie’, komen Jos Verstappen, Erwin Doctor, Erik Wevers, Yannick Vrielink, Bas van Kamperdijk en anderen aan het woord. De klassementsproeven worden belicht en tips om de rally te bezoeken komen aan bod. De uitzending is te volgen op www.hoitv.nl.

Streaming presentatie Eurol Hellendoorn Rally

Tijdens de rally is HOI TV (en Radio) 22 uur lang te volgen, met live actiebeelden van de klassementsproeven, interviews vanuit de KNAF-studio in het Rallycentrum Dieka, resultaten en klassementen en nog veel meer.

Uiteraard is er ook veel informatie over de rally te vinden op de volledig geactualiseerde website van de organisatie: www.eurolhellendoornrally.com.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS