Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Project 1-AO Racing met T-Rex livery naar de 24U van Le Mans: "Hij werd zo goed ontvangen..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 26 mei 2023 09:16

Tijdens de 24 uur van Le Mans komt Project 1-AO Racing aan de start met hun Rexy de GT3 Rawr. De auto ondergaat een metamorfse van de witte, oranje, blauwe kleuren naar een groene tyrannosaurus rex. Een schattige, maar intimiderende dinosaurus, compleet met woeste bek, armpjes en stampvoeten. De kleurstelling was al eerder te zien tijdens de 12 uur van Sebring en door de positieve reacties in Amerika, neemt hij de Porsche 911 RSR in deze kleurstelling ook mee naar Europa.

Project 1-AO Racing met T-Rex

Photo: AO Racing


De livery van de auto is gebaseerd op die van zoon en dochter van AO Racing-coureur en teambaas PJ Hyett. Hyett gaat samen met Gunnar Jeannette en Matteo Cairoli rijden in de GTE-Am auto. "PJ en ik zijn erg blij met de reacties van racefans over de hele wereld op onze Rexy-kleurstelling", aldus teammanager en coureur Jeannette. "Hij werd zo goed ontvangen tijdens onze Amerikaanse raceactiviteiten, dat we wisten dat het alleen maar passend was om Rexy mee te nemen naar Frankrijk voor het eeuwfeest van de 24 uur van Le Mans. Project 1 met AO Racing is zo enthousiast om Rexy naar onze internationale fans te brengen voor het grootste sportwagenevenement ter wereld."

Het team gaat ook op korte termijn een merchandiselijn uitbrengen, die nog voor de legendarische endurance race beschikbaar is.

Project 1-AO Racing T-Rex
Photo: AO Racing

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS