Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Maximilian Gotz met Glickenhaus naar Spa en Le Mans? "We hopen dat het ons wat sponsoring oplevert"

Uitgegeven door Wim Boekel • 16 maart 2023 07:29

In de Duitse media gaan de geruchten rond dat Mercedes-coureur Maximilian Götz voor Scuderia Glickenhaus in actie kan gaan komen in Le Mans. Tijdens de testdagen in Sebring zat de Duitser al aan de pitmuur bij het Amerikaanse team. Wanneer teameigenaar James Glickenhaus wordt gevraagd of de coureur naar zijn team komt houdt hij een slag om de arm.

Maximillian Gotz DTM Mercedes


"Maxi is hier, hij is een geweldige coureur en een vriend van de Nürburgring", vertelt Glickenhaus aan Sportscar365. "Ik denk wel dat Maxi op een gegeven moment voor ons zal rijden. We hopen dat het ons wat sponsoring oplevert. Het zou echt bij ons passen en wat dingen samen te doen. Niets zou me gelukkiger maken. Als zoiets niet gebeurt, ga ik op een gegeven moment zeggen: ‘dit was geweldig, ik ga andere bergen beklimmen.’”

Volgens de Amerikaanse website gaat Götz overigens tijdens de 6 uur van Spa debuteren, gevolgd door een deelname aan Le Mans. Het is nog niet duidelijk of Glickenhaus in België ook al een tweede auto gaat inzetten, zoals de equipe tijdens de 24 uur van Le Mans wel gaat doen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS