Formule 1

Max Verstappen nog maar een paar jaar in de Formule 1? "Ik heb al veel plannen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 13 maart 2023 19:00

Max Verstappen is de leidende factor in de Formule 1 en heeft dan ook tot 2028 een contract bij het team van Red Bull. Zoals al vaker geeft de Nederlander opnieuw aan niet zeker te weten of hij na die contractuele periode nog wel langer door wil gaan in de Formule 1.

Max Verstappen

Na het winnen van zijn eerste wereldtitel was het doel van Max en vader Jos behaald. Ze waren wereldkampioen, alles wat daarna komt, is mooi meegenomen. Inmiddels is de Nederlander tweevoudig wereldkampioen en beschikt hij in 2023 opnieuw over een auto die hem een kampioenschap kan opleveren.

Tegenover Si.com geeft de Red Bull-coureur aan serieus na te denken om na 2028 te stoppen in de Formule 1. "Ik weet dat ik veel geluk heb met het besturen van een Formule 1-auto. Ik kan doen wat ik wil, maar op een gegeven moment maakt het niet meer uit. Ik heb al veel plannen voor wat ik wil doen. Het gaat ook om de kwaliteit van het leven. Er zijn andere dingen in het leven naast de Formule 1. Ik heb een contract tot 2028 en daarna zie ik wel weer�, zo stelt Verstappen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS