Formule 1

Lewis Hamilton sneert naar Max Verstappen: "Een show bla bla bla..."

Uitgegeven door Bart • 19 november 2023 11:02

Lewis Hamilton maakte tijdens de Grand Prix van Las Vegas het nodige mee, maar de zevenvoudig wereldkampioen eindigde toch nog als zevende. De Brit van Mercedes geniet in tegenstelling tot Max Verstappen van de show in Las Vegas en herinnerde de Red Bull-coureur daar na afloop nog even aan.

Max Verstappen


Hamilton kreeg bij de start een tik van achter van Carlos Sainz en liep later een lekke band op bij een inhaalactie op Oscar Piastri. "Starten op de harde band was behoorlijk tricky. Ik kreeg een tik en probeerde spinnende auto's te ontwijken. Daar viel ik vijf of zes plaatsen terug. Daarna kwam ik goed terug en ik voelde me goed. De snelheid was goed. Ik dook aan de binnenkant van Piastri en ik weet niet goed wat er gebeurde maar ik kreeg een tik. Ik denk dat het een race-incident was."

Vervolgens kwam de sneer naar Verstappen. "Er zijn hier veel mogelijkheden om in te halen. Tegen iedereen die zo negatief was over dit weekend, en zei het gaat alleen om de show bla bla bla, zou ik willen zeggen dat Vegas het tegenovergestelde heeft bewezen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS