Karting • Karting Diversen

LIVE STREAM presentatie Karting Champions League: alle informatie over deze nieuwe kartserie

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 december 2023 08:10

De Karting Champions League presenteert zaterdag 9 december alles over het nieuwe kart kampioenschap, hun plannen, de kalender en het racen op basis van arrive & drive. Iedereen in elke van de vijf klassen rijdt met dezelfde kart en set-up, de motoren worden elk weekend gewisseld en dat voor een vast bedrag per jaar. Het echte verschil maakt de coureur zelf. Uniek ook is de fantastische prijs voor de winnaar van de hoogste klasse aan het eind van het jaar: een seizoen in het Spaanse F4 kampioenschap bij MP Motorsport. Want de eigenaar van MP Motorsport is ook de initiator van de Karting Champions League.

Karting Champions League CRG

Op zaterdag 9 december is er open huis in Oud Beijerland, waar de Kartstore Benelux is gehuisvest en van waaruit de Karting Champions League georganiseerd wordt. Kom kijken naar de karts waar je mee kan gaan rijden en ontmoet de mensen achter de schermen. De presentatie door Rick Winkelman in het Nederlands begint om 11 uur en in het Engels om 14 uur. Om alles te horen en zien, hoef je alleen maar op de volgende link te klikken:
https://www.streamprovider.tv/karting2024/

De circuits waar de Karting Champions League gaat rijden zijn in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Noorwegen en Denemarken. De kalender 2024 begint in maart met een tweetal testdagen in zonnig Spanje. De eerste race is in april en de laatste eind november. Kijk voor meer info op de website: https://www.kartingchampionsleague.com

Karting Champions League Henk de Jong

Volg de karting Champions League op:

Website: https://www.kartingchampionsleague.com

Instagram:https://www.instagram.com/kartingchampionsleague/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550859515087

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS