Karting • Karting Diversen

Karting Champions League presenteert zich op 9 december! Schrijf je nu in en wees erbij!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 december 2023 18:18

De Karting Champions League is de nieuwe speler binnen de karting wereld waarbij de basis ervan, arrive & drive, uniek is. Iedereen in elke van de vijf klassen rijdt met dezelfde kart en set-up, de motoren worden elk weekend gewisseld en dat voor een vast bedrag per jaar. Het echte verschil maakt de coureur zelf. Uniek ook is de prijs voor de winnaar van de hoogste klasse aan het eind van het jaar: een seizoen in het Spaanse F4 kampioenschap bij MP Motorsport. Want de eigenaar van MP Motorsport is ook de initiator van de Karting Champions League.

Karting Champions League

Op zaterdag 9 december is er open huis in Oud Beijerland, waar de Kartstore Benelux is gehuisvest en van waaruit de Karting Champions League georganiseerd wordt.

Karting Champions League CRG

Kom kijken naar de karts waar je mee kan gaan rijden en ontmoet de mensen achter de schermen. Rick Winkelman zal vanaf 11 uur al het nieuws vertellen, en dan kun je ook je vragen stellen. Schrijf je NU in voor het bijwonen van deze ochtend via deze LINK!

De circuits waar de Karting Champions League gaat rijden zijn in Duitsland, Belgi�, Frankrijk, Spanje, Noorwegen en Denemarken. De kalender 2024 begint in maart met een tweetal testdagen in zonnig Spanje. De eerste race is in april en de laatste eind november. Kijk voor meer info op de website: https://www.kartingchampionsleague.com

Karting Champions League Henk de Jong

Volg de karting Champions League op:

Website: https://www.kartingchampionsleague.com

Instagram:https://www.instagram.com/kartingchampionsleague/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550859515087

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS