Karting • Karting Diversen

IAME BelgiŽ en IAME Nederland presenteren de nieuwe kartklasse voor 2024: KA 100

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 oktober 2023 18:50

IAME BelgiŽ en IAME Nederland presenteren in samenwerking met samen met organisatoren Cpoint en AKRT de nieuwe kartklasse: KA 100! "Eindelijk is het zover. De introductie van de revolutionaire IAME KA 100 motor. We zijn er trots op om de revolutionaire IAME KA 100 2-takt kartmotor bij u te mogen introduceren", laten de betrokken partijen weten. "We hebben er even op moeten wachten - zowel wij als een groot aantal geÔnteresseerde teams en rijders - voordat de KA 100 motor - na een succesvolle start in AustraliŽ, de USA en in Europa in Frankrijk Ė naar Nederland en BelgiŽ zou komen, maar het wachten is meer dan de moeite waard gebleken."

IAME BelgiŽ en IAME Nederland presenteren de nieuwe kartklasse voor 2024: KA 100

"Wat een motor zeg! De KA 100 is een nieuw concept luchtgekoelde motor, speciaal ontworpen om aan de behoefte van zowel de hobbyrijder als wedstrijdrijder te voldoen. Een traditionele, volledig nieuwe motor, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De KA 100 is een grote stap voorwaarts in de 100cc-racerij. Dit is een geweldige kans voor karting op een hoog niveau tegen een scherpe prijs: Ä2680,00 incl. BTW.

De KA 100 is een compleet kartmotorpakket van 21 pk met een eenvoudig ontstekingssysteem, vaste pijp, machinaal bewerkte Tillotson-carburator en een ingebouwde drukknopstarter. De KA 100 bevat veel van de onderdelen die worden gebruikt in de populaire IAME X30-motor, en maakt ook gebruik van de IAME Mini Swift-spoel en ontsteking.

De motor wordt in BelgiŽ gedistribueerd door IAME Belgium Mariembourg, [email protected] en in Nederland door IAME Netherlands, PDB Noordwijkerhout, [email protected].

IAME Belgium en IAME Netherlands zetten zich samen met organisatoren Cpoint en AKRT in voor het succes van de motor in de nieuwe kartklasse
ďIAME KA 100 Senior en Senior MasterĒ, die bij ons in 2024 zijn opwachting zal maken op KA 100 gelicenceerde circuits.

IAME BelgiŽ en IAME Nederland presenteren de nieuwe kartklasse voor 2024: KA 100


Enjoy Quality, join IAME KA 100

Team IAME KA 100

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS