Formule 1

Game F1 2021 komt met nieuwe carričremodus Features + TRAILER

Uitgegeven door Bart • 16 juni 2021 20:21 • Print artikel

De officiële videogame van de Formule 1 heeft in de versie F1 2021 een nieuwe carričremodus opgenomen: Features. Spelers kunnen zich storten op de nieuwe, verhaalgedreven-modus Braking Point, dat een nog betere weerspiegeling is van het echte coureursleven. De statistieken van F1-coureurs worden gedurende het seizoen van updates voorzien om hun prestaties op de circuits in het echte leven te spiegelen. Op 16 juli komt F1 2021, dat wordt uitgegeven door EA SPORTS, uit op Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.Braking Point daagt spelers uit om vanuit de F2 hun weg omhoog te racen naar een avontuur in de F1 met een van de vijf 2021 FIA Formula One World Championship-teams. Deze modus bevat een combinatie van momenten op en buiten de baan, waaronder razendsnelle race-actie, meeslepende scenes en vriendschappen en rivaliteiten die gevormd worden over een periode van drie seizoenen. Neem het op tegen de coureurs uit de huidige F1 line-up en groei zelf uit tot een grote naam met een volledig nieuwe en een oude bekende cast, inclusief F1 2019-antagonist Devon Butler.

F1 2021 biedt een grotere hoeveelheid opties dan ooit tevoren en een verbeterde in-game presentatie. Coureurs kunnen zich op meer manieren met elkaar verbinden, zoals via de carričremodus voor twee spelers en de teruggekeerde split-screen feature om vanaf de bank de strijd met elkaar aan te gaan. Next-gen consoles tillen de visuals van F1 2021 naar een hoger niveau met verbeterde visuals voor onder andere het bodywork en bandenslijtage en snellere laadtijden.

De F1 2021 Digital Deluxe Edition bevat zeven iconische F1-coureurs om te gebruiken in Mijn Team, waaronder Michael Schumacher, Ayrton Senna en Alain Prost. Ook bevat deze editie exclusieve customisation content, 18.000 PitCoins, het Braking Point Content Pack (een pakket van in-game items die zijn geďnspireerd op de fictieve sterren van de verhaalervaring) en drie dagen early access. Spelers die de Standard Edition pre-orderen ontvangen het Braking Point Content Pack en 5000 PitCoins.

F1 2021 Leclerc

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS