Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Formule coureur Kas Haverkort lanceert vol trots zijn eigen merk! "Echt super gaaf!"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 juni 2020 16:04 • Print artikel

Kas Haverkort Comback sports

SLAGHAREN - De 16-jarige formule coureur Kas Haverkort, heeft zijn eigen merk gelanceerd. Zijn sportmarketing partij Comeback sports uit Hoorn heeft hier veel tijd en energie in gestoken, maar kwam bij de professionele presentatie dan ook met flitsend DNA-paspoort van Kas. In het bijzijn van zijn volledige team: MP Motorsport, coaches, partners, familie en vrienden werd Kas zijn ambitieuze route richting de hoogste klasse van de autosport bekend gemaakt. Wat is het verhaal achter deze sporter?

Kas Haverkort autocoureur F4


Comeback sports


Kas Haverkort


Kas Haverkort met ouders Brigitte en Peter Haverkort

Zijn formule auto werd speciaal naar Slagharen gereden voor een spectaculaire onthulling. Kas is een topsporter, een autocoureur die verder denkt dan alleen het racen. Naast het doel om in 2020 de top 3 van het Spaanse Formule 4 kampioenschap te behalen, wil Kas dit jaar ook de basis van zijn merk leggen. Het is het doel om dit de komende jaren verder uit te breiden. “Ik ben helemaal klaar voor mijn raceseizoen, zeker nu het fundament voor mijn eigen merk ook is gelegd”, zei Kas Haverkort vol trots. “Het gevoel dat de vormen van mijn auto terugkomen in mijn logo, is echt super gaaf! Daarnaast is mijn one-of-a-kind helm de inspiratie geweest voor mijn DNA paspoort.”

Kas Haverkort F4


Stefan Kraft van Ermel


MediaTribe Mark van Eijk Creatief directeur

Het doel van Kas is de Formule 1. Een doel waarbij meer komt kijken dan alleen goed kunnen racen. Zijn merk moet het verhaal vertellen. Op deze manier wordt de marketingwaarde van Kas als coureur versterkt. Vanuit zijn merkwaarden worden er partners gezocht die zich aan het merk Kas willen verbinden. Sports agent Floor Schouten: “Vanuit mijn race roots en de persoon Kas, heb ik enorm veel zin om samen met ons gedreven team deze sporter in te markt te zetten.”

Haverkort en Haverkort

Medio juli rijdt Kas Haverkort zijn eerste race voor het Spaans F4-kampioenschap op het circuit van Navarra in Spanje.

Kas Haverkort F4


Kas Haverkort en Comback sports

Ben jij benieuwd naar de basis van het merk Kas, zijn DNA paspoort?! Let’s connect —> sports agent floor@comebackbs.nl

Floor Schouten sports agent Comeback sports

Website Comeback sports in Hoorn

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS