Formule 1

F1 GP van Monaco: zo kun je live de Formule 1 kijken in 2023 (gratis streams)

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 mei 2023 05:05

Zondag gaat de volgende Formule-1 race van dit seizoen F1 2023 van start. Het is vandaag de beurt aan de Grand Prix van Monaco. Kan Max Verstappen deze wedstrijd op zijn naam zetten en zijn voorsprong in het WK uitbreiden? Wil jij de F1-race live kijken? Volg dan deze simpele handleiding. Dit kan zelfs gratis, wanneer je al een VPN hebt.

Monaco F1 GP RX


F1 kijken weer duurder
Voor je het geval je het hebt gemist: de prijzen voor het kijken van de F1 zijn wederom weer wat hoger geworden. Aanbieder Viaplay, die de uitzendrechten heeft in Nederland, verhoogde het tarief onlangs naar 15,99 euro per maand. Het jaarabonnement kost tijdelijk 10,49 euro.

Het voordelige alternatief
Gelukkig is er nu een uitstekend en goedkoop alternatief: een VPN (Virtual Private Network). Dit is een applicatie die je op je laptop, tablet of smartphone installeert en je internetverbinding met een paar klikken versleutelt. Maar belangrijker: een VPN verandert jouw IP-adres naar een locatie (land) naar keuze. Daar zit de ‘truc’, want door je IP-adres te wijzigen naar een ander land krijg je toegang tot streams uit buitenland die de Formule 1 gratis live uitzenden.

We delen de livestreams nu niet hier, omdat ze soms kunnen veranderen. Maar onder meer in Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg kun je dit jaar gratis F1 kijken. De Televisierechten zijn daar niet toebedeeld aan een partij die een maandelijks abonnementstarief vraagt.

Precies weten hoe dit werkt?
Op VPN.nl staat een compleet stappenplan dat uitlegt hoe je live formule 1 kunt kijken met behulp van een VPN. Zo wordt uitgelegd welke VPN het meest geschikt is en via welke link je direct toegang krijgt tot de livestream.

Meer weten?
- Check het volledige stappenplan

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS