Formule 1

Exclusieve première in Theater Tuschinski over Max Verstappen: "Anatomy of a Champion"

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 maart 2023 08:30

Komend weekend verschijnt er op streamingplatform Viaplay een spectaculaire documentaire, genaamd "Max Verstappen: Anatomy of a Champion". Dit weekend zal het grote publiek kunnen genieten van de indrukwekkende serie, die een uniek kijkje geeft in het leven van de beroemde Formule 1-coureur. Maar voordat de serie beschikbaar wordt gesteld aan het grote publiek, kregen enkele van de meest bekende gezichten in Nederland de kans om de eerste twee afleveringen te bekijken in het beroemde Theater Tuschinski in Amsterdam. En RaceXpress was er om het allemaal vast te leggen, en interviews te houden met de grote namen van Viaplay.

Viaplay Max Verstappen Anatomy of a Champion

De rode loper was gevuld met bekende Nederlanders, waaronder Roxanne Kwant, Sylvana IJsselmuiden en Steven Brunswijk, en de autosportwereld was ook goed vertegenwoordigd met namen als Giedo van der Garde, Tom Coronel, Kees van der Grint en Ho-Pin Tung. Kortom: Een avond vol glitter and glamour in onze hoofdstad.

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen betrad het podium om de documentaire aan te kondigen en het publiek voor te bereiden op een onthullende blik in het leven van Max Verstappen. Met drie afleveringen vol hoogte- en dieptepunten uit de loopbaan van Verstappen, zal de serie het verhaal vertellen van de tweevoudig wereldkampioen, die begon als een jonge tiener in de Formule 1 en nu uitgegroeid is tot een voorbeeld voor velen.

De openhartige verhalen van de familie Verstappen maken het een bijzondere documentaire. Vooral vader Jos steekt van wal, hij vertelt over zijn eigen carrière en de unieke opvoeding die hij aan Max gaf. Als liefhebber van de mooiste sport van allemaal mag je deze documentaire niet aan je voorbij laten gaan.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS