Formule 1

Dubbel podium voor Verstappen.com coureur Thierry Vermeulen: "Ontzettend blij"

Uitgegeven door Bart • 20 september 2023 09:06

Verstappen.com Racing-coureur Thierry Vermeulen heeft samen met zijn teamgenoot Albert Costa een dubbel podium behaald in de GT World Challenge Europe Sprint Cup. De equipe van Emil Frey Racing reed in Valencia in hun Ferrari 296 GT3 naar de tweede en derde plaats.

Thierry Vermeulen


"Het GT World Challenge weekend in Valencia is achter de rug en het was een zeer positief weekend", zo kijkt Vermeulen terug. "Ik scoorde mijn eerste dubbele podium in GT3, dus ik ben ontzettend blij. We hebben allemaal heel hard gewerkt om dit te bereiken. We zijn de laatste paar races snel geweest, maar je moet het natuurlijk allemaal voor elkaar krijgen om op het podium te eindigen."

"Grote dank aan mijn teamgenoot Albert Costa en het team dat we het hele weekend sterk waren, ongeacht de omstandigheden. Ik denk dat we dit weekend geweldige dingen hebben laten zien, maar we willen natuurlijk meer, dus we blijven hard werken."

Thierry Vermeulen


Komend weekend stapt Vermeulen weer in zijn bolide voor de DTM op de Red Bull Ring. "Daar heb ik veel zin in, we hebben daar de afgelopen jaren geracet. Het is een geweldig circuit met geweldige faciliteiten. We hebben er aan het begin van het seizoen getest, dus ik ben benieuwd hoe we daar zullen presteren, want het is een heel ander circuit."

"Het was een fijn gevoel om twee trofeeën mee naar huis te nemen en te genieten van een paar dagen vrij voor de volgende race. Hartelijk dank aan mijn sponsoren en iedereen die mij dit seizoen heeft geholpen om dit te bereiken. Wij blijven hard pushen!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS