Formule 1

Dit is de beste vriend van Max Verstappen op de grid: "Hij is gewoon zichzelf gebleven en doet normaal"

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 maart 2023 07:00

Het mag geen geheim meer zijn dat Lando Norris en Max Verstappen het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden. De coureurs kennen elkaar nu al een poos, maar groeiden door het online racen echt naar elkaar toe. Verstappen, die bekendstaat als iemand die zijn concurrenten als niets meer dan dat beschouwt, noemt de Brit zijn beste vriend in de Formule 1.

Max Verstappen Lando Norris

Dat Verstappen geen goede verstandhouding heeft met Lewis Hamilton en Esteban Ocon, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Zijn relatie met Charles Leclerc lijkt weer op een normaal niveau te zijn, nadat de jonge honden elkaar in de karting veelvuldig tegenkwamen. Voor de rest kan Verstappen het goed vinden met Daniel Ricciardo en kan hij Nederlands praten met Nyck de Vries en Nico Hulkenberg. Toch voelt Verstappen niet zoveel voor hen als voor zijn Britse maat.

In gesprek met de Daily Mail geeft Verstappen toe dat hij Norris ziet als meer dan een goede kennis of collega: "Ik kan echt heel erg goed opschieten met Lando, want hij is gewoon zichzelf en hij is ook normaal. Hij is echt mijn beste vriend op de grid van de Formule 1."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS