Formule 1

De boot is aan: Mercedes reageert fel op de Toto Wolff-beschuldigingen

Uitgegeven door Peter Vader • 6 december 2023 09:30

Een paar uur na het verschijnen van de berichten over het voor zichzelf houden van relevante informatie door Toto Wolff en het bekend maken van een onderzoek door de FIA, heeft Mercedes fel gereageerd met een officiële verklaring: “We nemen nota van de generieke verklaring van de FIA vanavond, die reageert op de ongefundeerde beschuldigingen van één enkel mediakanaal, en de onofficiële briefing die deze koppelde aan de teambaas van Mercedes-AMG F1".

Toto_Wolff_niet_blijMercedes-teambaas Toto Wolff in diskrediet gebracht?

”Het Mercedes-AMG F1-team heeft hierover geen enkele mededeling ontvangen van de FIA Compliance Department . Het was zeer verrassend om via een mediaverklaring over het onderzoek te vernemen. Wij verwerpen volledig de aantijgingen in de verklaring en de daarmee samenhangende berichtgeving in de media, die op oneerlijke wijze de integriteit en naleving van onze teamleider in gevaar brengt.” Tevens nodigde Mercedes de FIA uit om met maximale transparantie het onderzoek te doen: "Zoals voor de hand liggend nodigen we de compliance-afdeling van de FIA uit om volledig, snel en transparant te corresponderen over dit onderzoek en de inhoud ervan"



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS