Formule 1

Carlos Sainz snapt dat Fernando Alonso populairder is: "Hij is een tweevoudig wereldkampioen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 8 juni 2023 17:04

Tijdens de Grand Prix van Spanje liepen veel mensen met een Fernando Alonso-shirt en een petje van Carlos Sainz. De Spanjaarden worden goed vertegenwoordigd in de top van de koningsklasse, maar door de successen uit het heden en het verleden blijft Fernando Alonso de populairste van de twee coureurs. De Ferrari-coureur zegt dat hij daar geen moeite mee heeft.

Carlos Sainz Fernando Alonso


Alonso werd in 2005 en 2006 wereldkampioen van de koningsklasse, terwijl een jonge Sainz als fan voor de TV zat. Hij is altijd al een publiekslieveling geweest, maar Sainz heeft daar geen problemen mee, vertelt hij El Larguero: "Ik zie het en ik begrijp het volledig. Het is iets normaals. Hij is een tweevoudig wereldkampioen, ik maak mij er dus helemaal geen zorgen over. Ik wil wel benadrukken dat ik voor mijzelf én voor Spanje race. Ik wil mij land podiums en overwinningen schenken. Ik vind het voor Fernando leuk dat hij na zoveel jaar weer enorm veel support krijgt. Ik denk dat hij ervan geniet."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS