Formule 1

Carlos Sainz hekelt speculaties over Williams na claim over aanstaande aankondiging

Uitgegeven door Bas Kaligis • 7 juni 2024 17:50

Carlos Sainz zei dat een artikel waarin werd beweerd dat hij een contract voor 2025 had getekend hem ‘aan het lachen maakt’. Daarin werd aan de vooravond van de Grand Prix van Canada beweerd dat Sainz een contract had getekend voor 2025 en voegde eraan toe dat 'alles erop wijst' dat hij naar Williams gaat, maar Sainz bevestigde in Montreal dat er nog niets getekend is.

Carlos Sainz Ferrari F1


Sainz sprak daarnaast zijn 'bezorgdheid' uit over het feit dat dergelijke beweringen 'ongestraft' kunnen blijven. “Het enige wat ik je kan vertellen is dat er niets vastligt”, zei hij tegen verslaggevers in aanloop naar de Grand Prix van Canada. Ik heb artikelen gelezen waarin mensen zeggen dat ik een contract heb getekend. Als je daarnaar kijkt, moet ik lachen, want ik herinner me dat ik drie maanden geleden artikelen zag waarin stond dat ik voor Mercedes had getekend, artikelen waarin stond dat ik voor Red Bull had getekend."

"Het is gewoon grappig dat mensen nu zeggen dat ik voor Williams heb getekend. Als ik iets te zeggen of aan te kondigen heb, zijn jullie de eersten die het weten en zal ik er hier openlijk over praten. Over mijn toekomst zal ik alles in perspectief plaatsen, ik zal alles binnen dat contract dat ik teken serieus overwegen."

"Ik ben er nog steeds van overtuigd dat je in de Formule 1 een project voor de middellange tot lange termijn nodig hebt om succesvol te zijn. Je zult nooit succesvol zijn in de Formule 1 als je één jaar ergens gaat winnen en dan weer vertrekt. Je hebt een goed project nodig om die dingen te laten gebeuren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS