Karting • Karting Diversen

Bemachtig je laatste plekje voor het Huurkart DRS Sprintkampioenschap op het Junior TT Circuit Assen

Uitgegeven door Frank Korsel • 31 augustus 2023 18:40

Ben jij klaar voor een spannende en onvergetelijke race-ervaring die je niet wilt missen? Komend weekend gaat de TT Junior Track in Assen helemaal los met een vet evenement. Voor het allereerst zal het DRS Nationals Sprintkampioenschap rijden op het kartcircuit van Assen, en het belooft een groot spektakel! Onder het genot van een spectaculaire line-up aan huurkarts, zullen coureurs (drie klassen: Junior, Pro en FUN) strijden om de overwinning in de Dutch Racing Series, het bijzonder en indrukwekkende concept komt uit de koker van ondernemer en raceliefhebber Christiaan Snoek.

Christiaan Snoek Dutch Racing Series


Wil jij de spanning van wedstrijdkarten ervaren in speciale huurkarts? Dan kun je dit niet missen! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voor komende zaterdag 2 septmber. Voor slechts €120,- neem jij dit weekend deel aan dit speciale evenement. De Endurancerace voor zondag 3 september zit vol, De Sprintrace voor zaterdag 2 september heeft nog wat plekken vrij in de klasse Junioren en in de Pro-klasse. Bij de FUN klasse voor minder ervaren rijders zijn er ook nog een aantal plekken. Wacht dus niet. Doe eens gek en neem deel aan dit unieke kartevenement!

Wat maakt de Dutch Racing Series zo bijzonder? Er wordt geracet met speciaal aangeschafte karts die exclusief zijn voor dit kampioenschap. Deze speciale Rimo- en Sodikarts zijn zorgvuldig geselecteerd en geprepareerd om gelijke kansen te bieden aan alle deelnemers. Daarnaast worden de karts ook uitsluitend gebruikt tijdens DRS-races.

Normaal gesproken worden er officiële kampioenschappen op het legendarische circuit van Assen verreden, maar de Dutch Racing Series doorbreekt deze traditie. Het is geen gewoon kampioenschap; het is de opstap naar professioneel karten. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor het Sprintkampioenschap op zaterdag 2 september, en de Endurance-klasse op zondag is al volgeboekt.

Huurkart DRS Sprintkampioenschap


De DRS biedt drie spannende en gelijkwaardige klassen waarin je kunt laten zien dat jij de snelste bent. De Junior-klasse is voor jongeren van 12 tot 15 jaar die hun talent willen laten zien. De FUN-klasse verwelkomt beginners en enthousiaste nieuwkomers die op zoek zijn naar een uitdaging in het rijden in wedstrijdverband. En voor de ervaren rijders is er de PRO-klasse, waar je kunt bewijzen dat jij de Max Verstappen van de huurkarts bent.

In de FUN-klasse hoef je niet eens je eigen helm en raceoverall mee te nemen. Het programma van de drie sprintklassen loopt van 09.00 uur tot 14.45 uur, dus het neemt slechts een deel van je dag in beslag. En het beste van alles: het hele evenement wordt live uitgezonden op YouTube, zodat je vrienden en familie vanuit hun eigen huis kunnen zien hoe jij naar de overwinning scheurt!

Er worden vier races verreden, met een mix van kwalificaties en vliegende rondes die het veld spannend en competitief houden. En niet te vergeten, de Nationals brengen acht weekenden vol races door heel Nederland en omstreken, waarbij je racet op een circuit met zestig gelijkwaardige karts. Wie zou die kans willen missen?

Kun je niet wachten om de uitdaging aan te gaan? Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan voor de Dutch Racing Series. Bezoek de website via de link en bereid je voor om deel uit te maken van een onvergetelijke racedag op 2 september! Klik hier voor alle informatie en inschrijvingen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS