Karting • Karting Diversen

Ook altijd al in een schakelkart willen rijden? Geef je dan snel op voor de Rookie4Shift-testdagen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 29 maart 2018 11:04 • Print artikel

Dit jaar komt de Rookie4Shift in actie tijdens het KartFestival kampioenschap. Dat zijn drie eendaagse evenementen plus een Grand Final van twee dagen op de kartbaan van Kart Centrum Lelystad! Om de geďnteresseerde karters te laten kennismaken met deze nieuwe schakelkart organiseert het team van Karting Academy onder leiding van Ricardo Romkema introductiedagen. De eerste testdagen worden vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart aanstaande gehouden op de Kartbaan van Eefde. "Voor de introductie van de Rookie4shift stellen wij 20 arrive & drive Rookie4shift ter beschikking voor de rijders", zegt Ricardo Romkema. Hij stond samen met Indy Dontje aan de basis van de ontwikkeling deze nieuwe schakelkart.

Testdagen Rookie4Shift


Arrive & drive Rookie4shift
Wat houdt dit in? Het team van Karting Academy zet de karts elke race klaar voor jullie, enige kosten voor jullie zijn dan:
- Baanhuur
- Brandstof
- Schade’s
- Inschrijfgeld.

Ben jij dit jaar 12? En is dit echt wat voor jou om te gaan racen in een 4-takt schakelkart!? Meld je dan snel aan voor de testdagen. De kosten voor deze eerste testdag is enkel de baanhuur. De testdagen worden verreden op kleine banen in Nederland. "Voor het KartFestival kampioenschap van start gaat, organiseren wij nog een 'oefen-race' op het circuit van Kartcentrum Lelystad", legt Romkema uit. "We hebben al veel aanmeldingen voor de testdagen, maar er zijn nog enkele plaatsen. Dus lijkt het je wat om zo schakelkart te proberen, meld je snel aan."

Aanmeldingen testdagen
Dus twijfel niet en meld je snel aan, via info@kart-academy.nl
De eerste testmogelijkheden zijn vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart. kun je dit weekend niet..? Niet getreurd. Er zijn nog een tiental testdagen. De aanmeldingen vliegen binnen. Heb je interesse mail dan snel! VOL = VOL

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS