Karting • Karting Diversen

KDP Racing combineert prestaties met de mosterd van Abraham

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 mei 2010 08:52

LELYSTAD - KDP Racing is bezig aan een ijzersterk seizoen. Het team van Henk Maessen heeft een leuke club met talenten en een kundige groep van begeleiders. Dat uit zich in de prestaties van het team. Met de eerste drie wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap karting achter de rug, is het tijd voor een terugblik.

KDP Racing

“Afgelopen winter is ons team aanzienlijk gegroeid, wat voor ons als teamleiding ook een enorme aanpassing was”, verklaarde Toine Marsé tegenover RaceXpress.nl “Tijdens de eerste wedstrijd in Veldhoven bleek dat de snelheid van onze rijders best wel goed was en ging ons team wel met een paar bekers naar huis. Tijdens het tweede NK in Emmen ging het wat beter. Zeker in de 07-klasse lijken we er heel goed bij te zitten, met in de finale drie rijders bij de eerste vijf. In de 06-klasse werden we met onze rijders tweede en derde terwijl onze rijder in de 08-klasse, Rene Kleeven, zijn allereerste beker won. Ook afgelopen weekend tijdens het NK-weekend in Lelystad zaten we er weer goed bij, met vijf rijders in de prijzen.”

Jonge god Henk Maessen

“Dit alles onder leiding van ondergetekende en Henk Maessen. Over laatstgenoemde willen we het nog even hebben. We willen even van de gelegenheid gebruik maken om Henk in het zonnetje te zetten. Vandaag, 13 mei 2010, is Henk Maessen jarig. Hij bereikt de magische grens van vijftig jaar! Dit zal uiteraard gevierd worden. We willen namens alle teamleden van KDP Racing Team Henk van harte feliciteren met deze mijlpaal. Gezien de foto is Henk gek op feestjes, dus dat zal wel goedkomen. Henk, van harte gefeliciteerd namens het hele KDP Racing-team met je vijftigste verjaardag! Op naar de zestig zou ik zeggen en maak er een mooie dag van.”

Bezoek de goed verzorgde website van KDP Racing Team

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS