Karting • Karting Diversen

Jean-Pierre Wouters gaat hard op alles wat vier wielen heeft

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 maart 2010 17:53 • Print artikel

Jean-Pierre Wouters gaat hard met alles wat vier wielen heeft. Jarenlang was hij succesvol in de kartsport en won hij vele malen het Nederlands kampioenschap karting. Voor seizoen 2010 richt hij zich toch weer op de autocross. Een experiment waar WMS Wouters Motorsport alweer een paar jaar mee bezig is. Wouters heeft de zaken de winterperiode serieus aangepakt en wil dit seizoen een gooi doen naar het podium. Hij kreeg daarbij hulp van zijn familie, maar ook van Frits Duizendstra.


De auto heeft wat verandering ondergaan en die moeten beter zijn, denkt Wouters. “We hebben inmiddels een paar uur met de auto getest, en dit ging zeer voorspoedig dankzij mijn broer Menno en Frits Duizendstra. Hij is drievoudig Europees kampioen autocross en de oom van Symen Wiggers”, legt Wouters uit.


”Deze winter hebben we een nieuwe achterwielophanging ontwikkeld en in eigen beheer gemaakt. Deze verandering was zeer positief voor het weggedrag van de auto in lange snelle bochten en wij hopen dit seizoen hier ons voordeel mee te kunnen doen.”

”Dit jaar rijden we het NK en het Ramo Kampioenschap (Oost-Nederlands kampioenschap) in de klasse Sprint 1600. En onze eerste wedstrijd is over twee weken in Albergen voor het Ramo-kampioenschap.”VIDEO: Test JeanPierre Wouters

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS