Formule 1

Lando Norris: "Het was niet zoiets van dat ik deze moest nailen en dat moest nailen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 12 oktober 2018 04:09 • Print artikel

Met de komst van Lando Norris, heeft Groot-Brittannië volgend jaar weer twee coureurs op de Formule 1-grid staan. Lewis Hamilton debuteerde bij McLaren en dat gaat Norris in 2019 doen. Toch hebben de twee coureurs, nadat Norris werd aangekondigd, nog niet met elkaar gesproken.

Lando Norris

“Ik heb het nummer van Lewis niet”, zei Norris tegen Sportsmole. “Ik denk niet dat ik ooit met Lewis gesproken heb, misschien één keer. Het zou mooi zijn, omdat hij een gave gast is.” De coureur werd in Monza aangekondigd als vervanger van Stoffel Vandoorne en neemt volgend jaar plaats naast Carlos Sainz bij McLaren. Toch zegt de jonge Brit dat zijn leven niet echt veranderd is.

“Het leven is niet erg veranderd voor mij”, vertelde Norris. “Wat betreft alles wat ik hier op en rond de baan doe en wat ik in de McLaren-fabriek doe, is behoorlijk hetzelfde. Het is voornamelijk dat meer mensen mij vragen voor foto’s en om handtekeningen. Ik voel me meer ontspannen en dat is ook iets groots. Bijvoorbeeld, het was leuk om naar Japan te gaan voor de vrije training. Het was niet zoiets van dat ik deze moest nailen en dat moest nailen, proberen om echt een goede ronde te doen in vergelijking met Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso. Het was meer om het wat natuurlijker te laten gebeuren.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS