Formule 1

Jumbo gaat Max Verstappen sponsoren in de Formule 1

Uitgegeven door Marcel de Graaf • 14 januari 2015 19:19

Jumbo Supermarkten profileert zich de laatste jaren steeds meer als sportsponsor. Jumbo-opperhoofd Frits van Eerd doet dat het liefst met sporten waarin het bedrijf zichzelf kan vinden zoals wielrennen, schaatsen met Team Lotto NL-Jumbo en Sven Kramer, maar ook natuurlijk de autosport. Voor dit seizoen zal ook Max Verstappen door Jumbo gesponsord worden. Frits van Eerd, zelf autocoureur en autoliefhebber in hart en nieren over sportsponsoring. “Wij hebben altijd graag talenten willen ondersteunen, zo moet je het zien, want dat past goed bij ons bedrijf. Wij zijn de snelst groeiende supermarktketen al jaren."


"We zijn winnaars en we willen erbij horen. In het zakenleven voelen we ons vaak zo als die topsporters en dat is mooi", legt Van Eerd uit in een interview met het magazine Helden. "Sven Kramer is niet bepaald een jong talent, dat is hij al vele jaren. Dit seizoen gaan we Max Verstappen mee oppakken en sponsoren in de Formule 1.”

Frits van Eerd ziet veel in Max Verstappen. “Dat zijn echt de jonge talenten, de jongste Formule 1-coureur aller tijden. In het zakenleven, in de sport, zij presteren natuurlijk, maar een stuk sympathie is ook heel belangrijk. Een goed persoon willen zijn, talenten durven delen met anderen, erover kunnen praten, parallellen trekken met andere zaken maakt je altijd beter. Daarom heb ik dit altijd gedaan en daarom zal ik het waarschijnlijk ook altijd blijven doen. Topsport en zaken doen liggen heel dicht bij elkaar.”

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS