Formule 1

Babe of the Day: Bridget Maasland in een Formule 1

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 maart 2014 00:05 • Print artikel

Bridget Maasland

Wie kent haar niet? Bridget Maasland! Enkele jaren geleden nam ze plaats in een Formule 1. Niet achter stuur, maar in de cockpit van een Minardi Formule 1 tweezitter, gesponsord door Harry Muermans en bestuurd door ex-F1-coureur Robert Doornbos. De loopbaan van de mooie blondine schoot toen al als een komeet omhoog. Via haar job als bij TMF als vj en presentatrice en bij de publieke jongerenomroep BNN. Daar maakte en/of presenteerde zij programma's als Lijst 0, Een Beetje Bridget, BNN At Work, Neuken doe je zo!, De Nationale IQ Test, The Bridget Triangle, BNN presenteert AVRO's Sterrenslag en Katja vs. Bridget. Ook werkte ze bij televisiezender Talpa om nieuwe programma's te maken en ook om zelf te mogen produceren. Haar eerste klus was voor Big Brother 5. Andere programma's die zij presenteerde voor Talpa waren Je leven in de steigers en het programma NSE, dat in april 2006 door Talpa van de televisie werd gehaald vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Vanaf november 2006 presenteerde zij samen met Cees Geel de talkshow Het Land van Maas en Geel, eveneens bij Talpa. Dit programma stopte echter na 24 afleveringen door een te laag aantal kijkers. Sinds september 2006 presenteert zij voor Talpa de programma's Big Brother 6 en Woef: Hoe word ik een beroemde hond? en de 4-delige serie Hoe word ik een Gooische Vrouw?. Op 20 april 2006 verscheen de Playboy, waarin zij naakt poseerde. De opbrengst kwam ten goede aan Maaslands foundation Dutchypuppy. Deze steunt stichtingen in binnen- en buitenland die zich inzetten tegen mishandeling van en wreedheden tegen honden.


Eind 2007 stapte Maasland samen met de rest van de Tien-presentatoren over naar RTL Nederland. Op 27 augustus startte Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?. Ook verving ze hierbij Renate Verbaan in het tweede seizoen van Beauty & de Nerd.[1]. Omdat Maasland en haar vriend Pepijn Padberg in 2008 hun eerste kind verwachtten, kwam ze met het programma Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?.[2] Sinds 2007 presenteert Maasland regelmatig RTL Boulevard. Ze was de vaste vervanger van Albert Verlinde. Ook presenteert ze het programma Lekker Slim!.

Op 17 december 2009 werd bekend dat Maasland haar relatie met Pepijn Padberg had verbroken.[3] Van september 2010 tot en met februari 2011 [4] had ze een relatie met Johnny de Mol. In september 2011 werd bekend dat Maasland een relatie heeft met de tien jaar jongere bedrijfsjurist Pieter van Schaik. Op maandag 16 april 2012 maakt zij in het programma RTL Boulevard bekend dat ze een einde heeft gemaakt aan deze relatie.

Vanaf 3 januari 2011 is Bridget Maasland te zien als de bitchy Carla in de BNN-serie Walhalla. Bij RTL 5 is ze een van de presentatoren van het nieuwe programma Wie is de Reisleider?, dat vanaf begin januari te zien was.

In juni 2012 werden eerdere geruchten over een transfer naar SBS6 bevestigd door haar definitieve overstap. Redenen voor haar waren vooral het gebrek aan nieuwe programma's op RTL5. Per 1 september is zij op SBS6 te zien. [5] Daar zal zij deel uit gaan maken van het presentatieteam van de late editie van Shownieuws. In de zomer van 2013 was Maasland te zien in het tiende seizoen van Ranking the Stars

Bron loopbaan Bridget Maasland Wikipedia/ foto's Bas Kaligis

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS