Formule 1

Welke Formule 1-teams presenteren komende week hun nieuwe bolides?

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 februari 2023 07:00 • Print artikel

Afgelopen week werden de Formule 1-fans getrakteerd op de fotoís van de nieuwe kleurstellingen van het team van Haas en Red Bull, alhoewel de livery van Red Bull nauwelijks verandering heeft doorgemaakt, is er wel een nieuw partnership aangekondigd met Ford. Komende week presenteren Williams, AlphaTauri en Alfa Romeo hun nieuwe bolide.

F1 presentaties

In navolging van Haas en Red Bull presenteert het team van Williams vandaag hun bolide, dit gebeurt om 13.00u Nederlandse tijd. Het team uit Grove onthult de FW45 online. Op dinsdag is het de beurt aan het team van Alfa Romeo, zijn presenteren hun nieuwe strijdwapen in Zurich. Het Zwitserse team onthult dan naar alle waarschijnlijkheid enkel en alleen de kleurstelling, maar ben je benieuwd naar hoe wij denken, klik dan hier!

Komende zaterdag onthult het team van AlphaTauri de nieuwe AT04, de bolide waarin Nyck de Vries zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1 gaat rijden.

De week hierop wordt nog drukker voor de Formule 1-fans. Aston Martin, McLaren, Ferrari, Mercedes en Alpine presenteren dan hun nieuwe bolides.

Wanneer presenteert welk team hun nieuwe auto?

Team      Datum      Plaats
Williams 6 Februari Online
Alfa Romeo 7 Februari Zurich
AlphaTauri 11 Februari New York
Aston Martin 13 Februari Silverstone
McLaren 13 Februari McLaren Technology Centre
Ferrari 14 Februari Maranello
Mercedes 15 Februari Silverstone
Alpine 16 Februari London


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS