Formule 1

Waar ligt de toekomst van Mick Schumacher? "We hebben de gesprekken nog niet gestart"

Uitgegeven door Bart • 12 augustus 2022 19:02

Het team van Haas F1 heeft met Kevin Magnussen een coureur met een doorlopend contract, maar het tweede stoeltje is voor 2023 nog niet ingevuld. Het contract van Mick Schumacher met de Amerikaanse renstal loopt af en er zijn nog geen gesprekken geweest om de samenwerking voort te zetten. De Duitser werd genoemd als opvolger van Sebastian Vettel en hoopt zelf op een opening bij Ferrari, maar de eerste optie is al weg en de tweede optie lijkt heel klein.

Schumacher Vettel


In de podcast van RacingNews365 zegt teambaas Gunther Steiner dat hij nog niet met zijn coureur over de toekomst heeft gesproken. "Ik weet niet wat Mick gedaan heeft en we hebben nog niet gesproken over een stoeltje voor volgend jaar. Hij is er nog niet over begonnen tegenover ons en wij niet bij hem. We gaan nog zien wat er gaat gebeuren. Dit Aston Martin-ding gebeurde erg snel en niemand had echt de tijd om er over na te denken."

Schumacher leek in beeld bij Aston Martin, maar het stoeltje van Vettel wordt verrassend overgenomen door Fernando Alonso. "Die geruchten waren er dus wel even, maar ze waren ook weer snel weg. We hebben niet gekeken naar wat anderen hebben gedaan." Steiner geeft aan dat hij half september de knoop door wil hakken.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS